Julsill

Serverar: 10 portioner

Passar lika bra till påsk. Den brukar ha en rykande åtgång. En lag med rödlök, gräddfil, senap och dill.

Ingredienser

  • 225 g urvattnade salta sillfiléer
  • 1 rödlök
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk senap
  • 0,5 dl hackad dill
  • 2 tsk socker
  • 2 krm krossad kryddpeppar
  • 1 krm krossad svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär sillen i lagom bitar. Skala och hacka löken. Rör ihop alla ingredienser till såsen. Blanda sill och sås. Ställ i kyl för att mogna ca 1 dygn före servering
    2. Hållbar ca 1 vecka i kyl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben