Kaffemammas tonfisktoast

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

En helt underbar toast med smak av tomat, rödlök och fetaost. Dålig bild som inte alls gör den rättvisa. Ska försöka ta en bättre bild nästa gång.

Ingredienser

  • 185 g tonfisk i vatten
  • 200 g Philadelphia naturell
  • ½ rödlök
  • 6 fetaostkuber
  • 2 tomatskivor
  • 2 rostbrödsskivor
  • Instruktioner

    1. Bred ett av bröden med lite av Philadelphia-osten och ha ner resten i en skål. Rör ner tonfisk och finhackad rödlök i osten, klicka på riklig mängd på det andra brödet och bred ut.
    2. Lägg på en eller två tomatskivor (jag hade en, men nästa gång blir det två). Dela fetaostkuberna på mitten och lägg över tomaten. Toppa med ett par skivor valfri ost. Jag valde Gouda.
    3. Lägg över det första brödet och in i smörgåsgrill tills önskad färg uppnåtts. Kan också göras i ugn, då räcker det med ett bröd och mer fyllning blir möjligt.
    4. Nästa gång jag gör denna har jag nog i en klick chilisås också.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    kaffemamma 22 juni 2013

    Vet inte om det här är rutan för kommentarer som menas, men jag är ny här och hittade ingen annan. Jag ändrade "1 burk" till "185 g".

    kaffemamma 1 juli 2013

    Har lagt till hur mycket bröd ska användas.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben