Kaffemammas kycklingenchiladas
Ostiga, supermumsiga kycklingenchiladas som är otroligt mättande. Bilden gör dem inte alls rättvisa, kan jag säga.
Superenkelt med få ingredienser. Går jättebra att värma, eller äta kalla om man föredrar det, kanske till en picnic. :)
Ingredienser
1 grillad kyckling
600 g Eldorado ostdip (2 burkar)
1-2 dl crème fraiche paprika chili
6 stora tortillabröd
Tacosås, efter tycke
Arla köket riven ost texmex, efter tycke
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Rensa kycklingen och skär i mindre bitar. Ha ner ostdipen i en skål, blanda ner önskad mängd crème fraiche. En hel burk (2 dl) ger rejält mycket sting, gillar man inte det räcker det bra med en halv (1 dl). Rör ner kycklingen i röran.
- Fördela blandningen över tortillabröden, rulla eller vik ihop och lägg ner i ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper. Häll över önskad mängd tacosås. Toppa med riven ost och gratinera i ca 15-20 minuter eller tills önskad färg uppnås.
- TIPS: Hittar man inte ostdipen har Old El Paso en liknande som heter "Cheese & Red Pepper Dip", eller så kan man ta vanlig crème fraiche och blanda med OLW Nacho Cheese dipmix - i så fall kan man även med fördel hacka ner lite paprika.
Liknande recept
Kommentarer (0)