Kycklingenchiladas

Serverar: 4 portioner

Det här är min variant på ett recept som går att variera efter eget tycke och smak.

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • 1 hönsbuljongtärning
  • Vatten
  • 1 burk pineapple-salsa
  • 1 stor ask (300 gram) philadelphiaost
  • 8 små tortillabröd
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Koka kycklingen med buljongtärningen, låt kallna och skär sen i mindre bitar. Blanda ihop en röra på salsan och philadelphiaost, blanda i kycklingen. Fördela röran på bröden, rulla ihop och lägg i gratängform. Strö över önskad mängd riven ost ochgratinera i 200 grader tills osten smält och fått fin färg, ca 20 minuter. Servera med en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    PatriciaS 21 februari 2009

    Tack tack för detta goda recept. Vi brukar äta kycklingenchiladas ute, men nu gör vi det hemma. Min sambos kommentar - det var länge sen jag åt något så gott. Jag serverar tillsammans med ris och taco chips och sallad, sen ska jag leta efter en god mangoså till detta.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben