Kycklingenchiladas

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Riktigt gott.

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • 1 dl chilisås
  • 1 dl krossade tomater
  • 3 dl vatten
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 påse kryddmix enchiladas
  • 3 dl riven ost
  • 200 g majs
  • 200 g champinjoner
  • 1 påse (8st) vetetortillias (mellan varianten tog jag)
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten, krossade tomater, chilisås, crème fraiche och kryddmixen. Blanda i 2 dl ost och rör om.
    2. Stek kycklingen i stekpannan. Rör i majs och champinjoner.
    3. Häll hälften av såsen över kycklingen och låt koka ihop. Om kycklingmojjan är lös så rör i lite ljus maizenaredning.
    4. Lägg en sträng med kycklingmojjan på en tortilla och rulla ihop, lägg ned i ugnsformen med skarven nedåt.
    5. Häll resten av såsen över tortillasen och strö resten av osten uppe på.
    6. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader..

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    eken21 22 februari 2012

    aldeles för gräddiga i smaken

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben