Kalkonpasta med svamp och vitlök

Serverar: 4 portioner

Snabbt och lätt.

Ingredienser

  • 4 portioner pasta
  • 600 g kalkonfilé
  • 250 g champinjoner
  • 1 purjolök
  • 2 vitlöksstänger
  • 2 msk smör
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 3 msk persilja
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. häll av pastan och spola den kall.
    2. Skär kalkonfilén i strimlor, ansa och skär svampen i bitar. Skölj och skiva purjolöken och vitlöksstängerna.
    3. Bryn kalkonstrimlorna i matfett tills de fått färg, tillsätt svampen och låt den brynas, när svampen fått färg, sedan läggs purjolöken och vitlöken i, och fräs i en halv minut.
    4. Tillsätt sedan matlagningsgrädden och koka sakta i 4-5 min. Smaka av med salt och peppar och tillsätt pastan, låt den bli varm. vänd sedan ner persiljan.
    5. Kan serveras med parmesanost och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben