Kall tonfisklåda

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 35 minuter

Gott på buffebordet, eller en varm sommardag.

Ingredienser

  • Matris
  • 1 köttbuljong
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 finhackad lök
  • 2 1/2 dl majonäs
  • 2 1/2 dl ketchup
  • 2 msk grädde
  • räkor
  • dill
  • ägg
  • tomat
  • Instruktioner

    Koka 6-8 portioner ris tillsammans med köttbuljong. Låt det kallna. Lägg det sen i en form. Bred tonfisken ovanpå. Blanda ihop den finhackade löken med majonäsen, ketchupen och grädden. Häll röran över tonfisken. Garnera med räkor, tomatskivor och lite dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben