Uppstekt tunnbröd med kall falukorv

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Har provat och det är som uppstekt tunnpannkaka med korv. Skulle jag göra det igen så blir även korven stekt. Fick receptet av Ullis en kall vinterdag i Telits början. Allt var möjligt då och nyfiken som jag är så provar jag!

Ingredienser

  • 2 skivor hårt tunnbröd
  • Smör att steka i
  • ½ -1 dl mjölk
  • 1 nypa strösocker
  • 3 skivor falukorv
  • Instruktioner

    Stek tunnbrödet, t ex Mjälloms eller Gene i smör och häll sen på mjölken. Det ska bli ett "limmigt" mos som sedan kryddas med en aning socker. Skär kall god falukorv i skivor eller strimlor och servera moset till den.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben