Kalljästa frukostbullar

Serverar: 12 portioner

Smarriga frukostbullar, där man gör degen dagen innan och gräddar på morgonen! Mums med nygräddat!!

Ingredienser

  • 25 g jäst
  • 3 dl vatten
  • 1 msk olja/flytande margarin
  • 1 tsk salt
  • 1-2 msk socker/sirap/honung
  • ca 8 dl vetemjöl/graham
  • Instruktioner

    1. Smula jästen. Värm vattnet till "fingervärme". Rör ut jästen i vattnet och blanda sen i resten av ingredienserna.
    2. Forma till bullar, täck med handduk in i kylen över natten.
    3. Grädda i 225 grader tills dom är klara.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    maithab 13 juli 2008

    Degvätskan behöver inte värmas, utan kan tillsättas kall!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben