Kantarelltoast med löjrom och crème fraiche

Serverar: 4 portioner

Ljuvlig kombination av två klassiska toasts. Ett möte mellan skog och hav.

Ingredienser

  • 4 skivor formfranska
  • 50 g smör
  • 200 g kantareller eller annan färsk svamp
  • 2 salladslökar
  • 2 msk hackad gräslök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 100 g löjrom
  • 1 dl arla köket ekologisk crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör. Rensa svampen. Skiva salladslöken. Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche.
    2. Tips! Lägg crème fraiche och löjrom i plastpåsar. Klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut över toasten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben