Kassler i grönsaksfräs med pasta

Serverar: 2 portioner

440 kalorier per portion Rätten är god varm, men kan också lagas i förväg och serveras som en pastasallad.

Ingredienser

  • 125 g pasta tex. fjärilar eller spiraler
  • 150 g kassler
  • 1 liten purjolök
  • 1 röd paprika
  • 2 tsk olivolja
  • 2 dl majskorn
  • 10 körsbärstomater
  • Salt
  • Peppar
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    2. Strimla kasslern, prujolöken och paprikan. Halvera körsbärstomaterna.
    3. Fräs purjolök och paprika i oljan i en stekpanna på medelstark värme. Rör om under tiden. Lägg i majs och kassler och låt det fräsa med ett par minuter. så allt blir varmt. Blanda ner tomaterna. Salta och peppra.
    4. Låt pastan rinna av väl och blanda ner den med grönsaker och kassler. Strö över persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben