Kassler i rodnande sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb och lättlagad rätt för både barn och vuxna.

Ingredienser

  • 500 gr kassler
  • 2 gula lökar
  • 150 gr champinjoner
  • smör
  • 1 dl vitt vin
  • 3 dl mellangrädde
  • 2 msk tomatpuré
  • 1/2 köttbuljongtärning
  • salt
  • peppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • oregano
  • Instruktioner

    Finhacka löken och skiva svampen. Fräs i smör. Tillsätt vin, grädde, tomatpuré och smulad buljongtärning. Tillsätt kryddorna och låt såsen koka ihop några minuter. Skär kasslern i tunna skivar och värm dem i såsen. Servera med kokt potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben