Kassler och kyckling i whiskysås

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme

Mycket god och uppskattad rätt

Ingredienser

  • 1-2 gula lökar
  • 3 dl crème fraîche
  • 300 g champinjoner
  • 1-2 vitlök
  • 2 msk whisky
  • 6 msk chilisås
  • 3 tsk senap
  • 1 kyckling
  • 500 g kassler
  • Smördeg efter smak beror på hur mycket man vill lägga ovanpå
  • Instruktioner

    1. Strimla kasseler och kyckling.
    2. Fräs löken och champinjonerna.
    3. Blanda allt i en gryta och lägg över i en ugnsform.
    4. Lägg sedan på smördeg och in i ugnen på 200 grader i ca 20 min.
    5. Serveras med ris och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben