Kassler och kyckling i whiskysås
Serverar:
6-8 portioner
Tid:
1 timme
Mycket god och uppskattad rätt
Ingredienser
1-2 gula lökar
3 dl crème fraîche
300 g champinjoner
1-2 vitlök
2 msk whisky
6 msk chilisås
3 tsk senap
1 kyckling
500 g kassler
Smördeg efter smak beror på hur mycket man vill lägga ovanpå
Instruktioner
Strimla kasseler och kyckling.
Fräs löken och champinjonerna.
Blanda allt i en gryta och lägg över i en ugnsform.
Lägg sedan på smördeg och in i ugnen på 200 grader i ca 20 min.
Serveras med ris och en god sallad.
Liknande recept
Festgratäng med kyckling och kassler
4
4
1
Kyckling enchilladas
4
3-6
1
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Pastasås med blomkål och kassler
4.5
8 min
2
2
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Enchiladas med kyckling
4.8
2
Kyckling Taco Lasagne
4.5
1 h
6-8
26
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Filipinsk pippi kyckling
4
15 min
4-5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!