Kasslerburgare med ananas

Serverar: 2-4 portioner

En lite annorlunda hamburgare

Ingredienser

  • 4 benfria kasslerskivor à 100 g
  • 4 ringar färsk eller konserverad ananas
  • 4 skivor lagrad hårdost, gärna mager
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 (rosé)salladsblad
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk senap
  • 1 tsk flytande honung
  • 1/2 tsk smulad torkad dragon
  • Salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär bort synligt fett från kasslern. Mikra eller grilla skivorna med varsin ananasskiva och ostskiva över på hög effekt eller övervärme tills köttet är varmt och osten smält.
    2. Värm bröden, bottna med sallad och lägg i kasslern.
    3. Blanda yoghurt med senap, honung och dragon, smaka av med salt och peppar. Ringla dressing på salladen så att brödlocket fäster.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben