Kasslergratäng med senap och broccoli, chilisås, vitlök.
Ingredienser
600 g kassler
400 g färska broccolibuketter
3 dl vispgrädde
2 msk senap
2 msk chilisås
1 vitlöksklyfta
1 dl smakrik riven ost
Smör till formen
Pasta
Instruktioner
Skiva kasslern. Förväll broccolin och lägg den i en smord ugnsfast form tillsammans med kasslerskivorna.
Vispa grädden och rör i senapen, chilisåsen och den pressade vitlöken. Klicka det över kasslern och strö över osten. Gratinera i 225 grader i 20 minuter och servera med pasta och en fräsch tomatsallad.
Prövade detta recept igår till middag. Personligen tyckte jag att det behövdes lite mer smak, tillsatte 2 vitlöksklyfor istället för 1 som i receptet. Kryddade även med både svart och vitpeppar, men vi kunde gärna ha tagit lite mer kryddor eftersom det blev lite väl tamt i smaken. Receptet är dock lättlagat och enkelt och går väldigt snabbt att göra.
super gott
Prövade detta recept igår till middag. Personligen tyckte jag att det behövdes lite mer smak, tillsatte 2 vitlöksklyfor istället för 1 som i receptet. Kryddade även med både svart och vitpeppar, men vi kunde gärna ha tagit lite mer kryddor eftersom det blev lite väl tamt i smaken. Receptet är dock lättlagat och enkelt och går väldigt snabbt att göra.