Kasslergryta Mexicana

Serverar: 3 portioner

En väldigt god och kryddig kasslergryta som går fort att laga ihop.

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 2 tomater
  • 1 paprika
  • 200 g champinjoner
  • 1/2 purjolök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk mild salsa 340 g
  • 1 dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    1. Skär kassler och tomater i bitar. Börja med att steka kasslern lite lätt, häll sedan över det i en skål och fortsätt med grönsakerna.
    2. Dela champinjonerna och purjolöken i fina bitar. Hacka sönder vitlöken och fräs det tillsammans med de andra grönsakerna i en stor stekpanna.
    3. Tillsätt salsan och vatten när grönsakerna har fräst klart. Låt det småputtra några minuter och tillsätt sedan tomaterna och kasslern.
    4. Låt alltsammans puttra på svag värme i 10 minuter, smaka av med kryddorna.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben