Kasslerlåda.

Serverar: 1 portioner

Tid: 40 minuter

Jättegod gratäng som är utmärkt bjudmat. Toppen att ha med i matlådan på jobbet.

Ingredienser

  • 8 dl kokt ris
  • 400 g strimlad kassler
  • 2 röda paprikor
  • 4 krm oregano
  • Äggstanning
  • 4 ägg
  • 4 dl mjölk
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Smörj en eldfast form. Strimla kasslern och kärna ur och strimla paprikorna. Blanda samman kokt ris, kassler, paprika och oregano. Lägg det i en smord form.
    3. Vispa samman ägg och mjölk och krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över ris och kasslerblandningen.
    4. Sätt in i 225 gradig ugn i cirka 20-25 minuter eller tills äggstanningen har stelnat.
    5. Bjud en god grönsallad till. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben