Kasslerpanna med vitlök
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
God och enkel vardagsrätt.
Ingredienser
500 g kassler
1 gul lök
3-4 vitlöksklyftor
2 gula paprikor
5 dl crémefraiche
1 köttbuljong
salt,peppar
Instruktioner
Hacka lök, pressa vitlök och tärna kassler. Stek i smör eller olja i en kastrull. Tillsätt tärnad paprika och bryn lätt. Häll i crémefraiche och buljong. Salta och peppra. Låt puttra till en härlig sås.
Servera nykokt pasta till.
Liknande recept
Laxfilé med Cashew vitlök och limebädd
4.9
4
4
Vitlök och chili marinerade jätteräkor
5
15 min
4
1
Köttfärssås med vitlök och basilika
5
20 min
4-6
1
Broilerlår med vitlök och rosmarin
1-9
Kyckling med vitlök och örter
4.5
6
1
Aromsmör Vitlök
6-8
Champinjontoast med vitlök
3
10 min
4
1
Snittar med vitlök och pepparrot
10 min
36
Pasta och fläskfilégratäng med vitlök
4.4
30 min
4
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!