Katrinplommon med bacon

Serverar: 30 portioner

Tid: 20 minuter

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpotatis, rostad grönsakssallad, färskost, och citron & jordgubbstårta. Kan förberedas dagen innan!

Ingredienser

  • 140 gram bacon (1 paket)
  • 200 gram katrinplommon (1 påse)
  • Smör till stekning
  • Tandpetare
  • Instruktioner

    1. Klipp baconskivorna på mitten. Linda in ett katrinplommon med en halv baconskiva. Fäst med tandpetare. Kan förberedas dagen innan hit!
    2. Stek i smör tills baconet fått färg. Servera som tilltugg till drink.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben