Kebab på svenska

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Jättegott!

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 4 pressade vitlöksklyftor
  • 1 buljongtärning
  • 3/4 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med salt, vitlök och buljongtärningen som lösts i hett vatten.
    2. Rör till en jämn smet.
    3. Lägg 1 msk färs mellan 2 bakplåtspapper. Platta och kavla ut tunt, dra av det ena pappret.
    4. Stek färsen med det ena pappret på, det lossnar vid stekningen.
    5. Stek resten av färsen på samma vis.
    6. Serveras med pitabröd, sallad, gurka, tomat och någon kebabsås eller vitlökssås.

    Liknande recept

    2.5
    20 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben