Serverar: 12 portioner
Efter att ha ätit en hel del cupcake-muffins, där man börjar med att blanda socker med matfettet, kände jag att det var dags för vanliga svenska muffins med en äggtoddy som grund - jag tycker de blir mycket saftigare och inte så kompakta.
* Sätt ugnen på 225°C och ställ ut 12 muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. * Vispa ägg och socker pösigt i en matberedare. * Smält margarinet och blanda med mjölken, häll ner i matberedaren och vispa runt. * Blanda bakpulvret med mjölet och häll ner i matberedaren. Kör försiktigt tills allt blandats. * Fyll smeten drygt till hälften i muffinsformarna och tryck ner 1-2 jordubbar i varje muffins. * Ställ in i ugnen och grädda i ca 10 minuter.
ser gott och enkelt ut, ska göra dom idag! =)
Använder alltid det här receptet när jag gör muffins. ♥ Perfekt.
Går det bra att använda frysta jordgubbar?
Dom är i ugnen nu, det ser bra ut. Använde dock tranbär istället för jordgubbar men det funkar nog bra också. :)