Kebabspett

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

MMMMMMMM perfekt fredags mys!!!

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 msk kebabkrydda Santa Maria
  • 1 msk lökpulver
  • ½ dl matyoghurt
  • 1 ägg
  • 4 krm salt
  • Ca 1 msk olja
  • Grillspett
  • Sås
  • 1 1/2 dl matyoghurt el. minifraiche
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk kebabkrydda
  • Instruktioner

    1. Ugn:225 grader.
    2. Blanda samtliga ingredienser (utan olja) till en smidig smet.
    3. Forma avlånga köttbullar (8 st), lägg i ugnsfast form. Låt stå 10 min i ugn , vänd och låt stå ytterligare 10 min.
    4. Jag brukar stoppa in pommes samtidigt så allt är klart samtidigt om man nu vill ha det till.
    5. Blanda under tiden ihop såsen.
    6. Servera med en god sallad och pommes.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben