Kesoplättar med bärkesella och frukt

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Det här är juh så galet gott! =)

Ingredienser

  • 1 liten burk keso (250 gram)
  • 2 ägg
  • 3 msk dinkelmjöl
  • Salt
  • En burk kesella ca 250-300 g (kesam om du bor i Norge)
  • ½ dl bär (jag valde blåbär och hallon)
  • 1 msk Fun light (jag hade appear)
  • Instruktioner

    1. Plättarna: Mixa ihop ingredienserna, jag använde stavmixern. Stek första sidan länge på svag värme så går det lätt att vända dem.
    2. Bärkessellan: Mixa bär med kessella och fun light i en mixer eller med stavmixer.
    3. Servera med frukt och toppa gärna med kardemumma och/eller kanel.
    4. http://bangboom.blogg.se

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben