Kexchokladpaj

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 7 timmar

En riktigt god, men mäktig paj!

Ingredienser

  • 3 st Kexchoklad
  • 6 msk smält Margarin
  • 150 g Blockchoklad
  • 4 msk Vispgrädde
  • 3 Äggulor
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • Instruktioner

    Krossa kexchokladen och blanda med det smälta margarinet. Häll massan i en smord pajform, ca 24 cm. Grädda i mitten av ugenen i 175* ca 6 minuter. Smält blockchokladen och blanda med vispgrädden. Rör i vaniljsockret och äggulorna. Låt svalna och bred det sen över pajskalet. Låt stå kallt i kylskåpet i ca 4 timmar ellr i frys ca 2 timmmar. Servera med grädde eller vaniljglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben