Serverar: 10-12 portioner
Godis och kaka i kombo, kan det bli smarrigare tro?
Krossa kexchokladen i matberedare 2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om 3. Häll smeten i en smord pajform 4. Grädda i 175° i 6 min 5. Låt svalna 6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad) 8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna 9. Låt svalna en stund 10. Bred över pajskalet 11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar 12. Servera med grädde eller vaniljglass
Jättegod!!!!! men mycket mättande. Räcker absolut till 12 personer. Jag serverade vispad grädde till och det var mycket uppskattat. TACK!
Tack Bodil! Den var toppengod, du har alltid smarriga bakrecept. Kram Anna
Enkel att göra och supergod, tack för det goda receptet.
Jättegod! Fast jag måste ha gjort ngt fel för pajen var svår att få upp ur själva pajformen. Ngn aning om vad jag kan ha gjort för fel? Tur att smaken inte förstördes, det är ju det viktigaste. Ska prova att göra den igen.