Kexchokladpaj

Serverar: 6-8 portioner

Supersmarrig, en riktig tjejefterrätt!

Ingredienser

  • 3 st kexchoklad á 55 gr
  • 6 msk smält margarin
  • 150 g blockchoklad eller mjölkchoklad
  • 4 msk vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Krossa kexchokladen i matberedare 2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om 3. Häll smeten i en smord pajform 4. Grädda i 175 grader i 6 min 5. Låt svalna 6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden 8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna 9. Låt svalna en stund 10. Bred över pajskalet 11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar 12. Servera med grädde eller vaniljglass

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    carina 16 maj 2008

    hej denna paj var mycket omtyckt ingen utav gästerna kunde säga att det var gjort på kexchoklad.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben