Kexchokladpaj

Serverar: 6 portioner

Mina barn brukar göra den här.

Ingredienser

  • 3 st kexchoklad
  • 6 msk smält margarin
  • 150 g blockchoklad
  • 4 msk vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Krossa kexchokladen i matberedare 2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om 3. Häll smeten i en smord pajform 4. Grädda i 175 grader i 6 min 5. Låt svalna 6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden 8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna 9. Låt svalna en stund 10. Bred över pajskalet 11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar 12. Servera med grädde eller vaniljglass

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    PinkLadie 14 maj 2008

    Föll inte mej i smaken, men barnen sa att den vá snygg...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben