Stek köttet och krydda. Stek även lök och paprika.
Häll över alltsammans i en annan gryta. Häll i champinjoner och bambuskott i grytan. Lägg i buljongtärningen och späd med vatten och soja.
Låt grytan puttra tills köttet är mört och späd därefter med vatten.
Häll i cashewnötter och grädde och låt alltsammans bli varmt.
Jag har provat din kinagryta och den var väldigt god. Men jag "justerade" lite i receptet som man ju gör ibland. Jag lade till en liten burk vattenkastanjer och tog endast ½ liten burk bambuskott. Uteslöt dessutom nötterna och grädden. Men vi blev mycket förtjusta i rätten och jag kommer att göra den fler gånger.
irko13 september 2009
Hej Mallis!
Jag har gjort din kinagryta och den var jättegod precis som på kinakrogen men jag fixade också lite med receptet dvs tog inga nötter och ingen grädde men sweetchilisås.
Jag har provat din kinagryta och den var väldigt god. Men jag "justerade" lite i receptet som man ju gör ibland. Jag lade till en liten burk vattenkastanjer och tog endast ½ liten burk bambuskott. Uteslöt dessutom nötterna och grädden. Men vi blev mycket förtjusta i rätten och jag kommer att göra den fler gånger.
Hej Mallis! Jag har gjort din kinagryta och den var jättegod precis som på kinakrogen men jag fixade också lite med receptet dvs tog inga nötter och ingen grädde men sweetchilisås.