Kinagryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Den här grytan gillar jag att göra. Den är enkel och god.

Ingredienser

  • 300 g strimlat fläskkött
  • 150 g champinjoner
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl buljong
  • 3 msk soja
  • 1 purjolök
  • 5 ananasringar
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 burk böngroddar
  • Instruktioner

    1. Fräs fläsket i en stekpanna. Lägg över köttet i en gryta. Fräs svamp och vitlök. Lägg ner i grytan. Häll på buljong och soja. Koka i 15 minuter, Tillsätt skuren purjolök i strimlor och ananasen i bitar. Koka 5 minuter. Blanda potatismjöl och ananasspadet. Häll det i grytan. Rör om. Tillsätt böngroddarna. Värm.
    2. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    amaria 16 januari 2008

    Mmm den var gooood! Tack tack, lagas garanterat igen!

    mammis 5 februari 2008

    Helt underbar gryta

    evaldo 5 mars 2008

    Ser ut att vara gott, ska laga den i veckan tror jag.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben