Kinagryta

Serverar: 4 portioner

Smakar som på Kinarestaurang

Ingredienser

  • 200 g bogfläsk
  • 1 röd paprika
  • 1 burk böngroddar
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 1 purjolök
  • Marinad
  • 2 msk kinesisk soja
  • peppar
  • Sås
  • 1 tsk potatismjöl
  • 3 msk vatten
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 msk ostronsås
  • Instruktioner

    Blanda ingredienserna till såsen i en skål. Görmarinaden: tillsätt lite peppar till sojan. Strimla köttet och låt det ligga 20 minuter i marinaden. Hetta upp olja i en wokpanna/stekpanna och tillsätt vitlöken. Lägg i köttet och stek några minuter. Ta upp köttet. Fräs grönsakerna i en minut. Lägg tillbaka köttet och såsen. Rör tills såsen blir tjock. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben