Kinagryta (laktos- och glutenfri)

Serverar: 2-4 portioner

God och helt ordinär kinamat som passar alla som gillar asiatiskt!

Ingredienser

  • 200 g strimlat griskött eller fläskkött
  • 1 riven morot
  • ½ strimlad purjolök
  • ½ paprika
  • 50 g kål
  • 1 msk olja
  • 1 tsk potatismjöl
  • 1 dl vatten
  • 1/4 msk farinsocker
  • ½ dl sojasås
  • Instruktioner

    1. Bryn köttet lätt i en gryta. 2. Tillsätt vegetabilierna. 3. Häll i potatismjölet utrört i vatten, farinsocker och sojasås. 4. Låt grytan sjuda under lock tills köttet är mört. 5. Servera med valfritt ris.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben