Kinakyckling med sting

Serverar: 4 portioner

Hot hot hot men god god god.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 tsk olja
  • 2 små purjolökar
  • 160-200 g skivade champinjoner
  • 2 röda paprikor
  • 2-4 hackade vitlöksklyftor
  • 2 dl vatten
  • 4 tsk kycklingfond
  • 4 tsk soja
  • 2-4 tsk sambal oelek
  • 4 tsk maizena
  • Instruktioner

    1. Strimla kycklingen. Fräs den i oljan ca 5 minuter. Tillsätt purjolöken i sneda skivor, svampen, paprikan i bitar och vitlöken och låt fräsa med ett par minuter. Blanda samman vatten, fond, soja, sambal och maizena. Rör ner blandningen i pannan och låt puttra ett par minuter.
    2. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben