Kinas enkla fiskmiddag

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Lätt fiskmiddag . Både att göra och att äta.

Ingredienser

  • 100 gram gösfilé
  • 100 gram laxfilé
  • 100 gram kräftstjärtar i lag
  • 1 dm purjolök
  • 4 msk färsk spenat
  • 10 broccolibuketter
  • ½ fiskbuljongtärning
  • 2 ½ dl Kelda fisksoppa
  • 1 dl vatten
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Häll vatten i en traktörpanna och lägg i purjolöken som du skivat, Lägg i buljongtärningen så att den löses upp. Salta o peppra fisken. Lägg i den i pannan o låt den sjuda några min på varje sida.Lägg i spenaten och broccolin och låt sjuda i några min till. Häll i fisksoppan och lägg i kräftstjärtorna så att allt blir varmt. Salta o peppra efter smak. Servera med ris eller pasta.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben