Kinawok

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

God såsig kinawok med thailändska inslag.

Ingredienser

  • 300 g lövbiff
  • 4 msk kikoman soya
  • 4 tsk maizena
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • 300 g broccoli
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 ptk sockerärtor
  • 4 msk fisksås
  • 2 tsk socker
  • 1 lime, skal + 2 msk limesaft
  • 1 salladslök, finskuren
  • Finhackad koriander
  • Instruktioner

    Strimla biffen och blanda med häften av soya och all maizna och låt dra i ca 15 - 20 min. Hätta upp olja i en wookpanna och wooka i ca 1 min, lägg köttet på ett fat (viktigt!). Wooka vitlök och chilli lägg i bloccolin och 2 mska vatten och wooka bloccolin på stark värme i 5 min, späd med vatten om det blir tort. Mot slutet tillsätt paprika och ärtor. blanda i Fisksåsen resten av soyan, socker och lime. Wooka i 30 sekunder blanda i köttet låt det bli varmt. Ganera med salladslök och koriander. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben