Kiwipaj
En god spännande paj med kiwi.
Ingredienser
Pajdeg
3 dl mjölk
125 g smör
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
1 msk vatten
Fyllning
2 1/2 dl vispgrädde (ovispad)
1 1/2 dl naturell keso
2 msk socker
2 tsk vaniljsocker
4 ägg
Kiwimarmelad
Dekoration
3 kiwifrukter
Aprikosmarmelad
Instruktioner
Rör i hop alla ingredienser till pajdegen och låt den vila svalt i 30 minuter. Förgrädda den i 225 grader i ca. 10 minuter.
Bred ut kiwimarmeladen i botten på pajskalet. Blanda samman övriga ingredienser till fyllningen och häll det i pajskalet.
Grädda pajen i 225 grader i 20-30 minuter. Dekorera pajen med tunna kiwiskivor. Smält aprikosmarmedladen och pensla över kiwin. Servera med glass.
Liknande recept
Kiwipaj
Kiwipaj pistasch
8-10
Kiwipaj
30 min
4
Louises kiwipaj med daimkrunch
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!