Serverar: 30 portioner
Tid: 40 minuter
Otroligt god, kladdig, sliskig och chokladig brownie med en krispig kokosglasyr! Godast att äta kall direkt från frysen.
1. Smält smöret. Vispa sedan ägg och socker poröst. Rör sedan ner vaniljsocker, kakao och salt. Blanda sist i mjölet och smöret, vispa tills det blir en jämn smet. 2. Bred ut kakan jämnt i en smord långpanna. Grädda i nedre delen av ugnen i 15 minuter på 200 grader. 3. Gör glasyren medans kakan är i ugnen. Blanda alla ingredienser till glasyren i en kastrull. Sätt plattan på medelvärme och rör om tills smöret har smält och bildat en jämn smet. Låt det sedan koka upp och sjuda ett tag. 4. När kakan varit i 15 minuter ta ut den och bred glasyren jämnt över hela kakan. Låt den sedan grädda i ugnen i 10-15 minuter. Tills glasyren har fått en gyllenbrun färg.
Ja, dom här kakorna är riktigt sliskiga o goda, men man ska väl njuta utav livet o vad det ger. Ät o må gott med dessa otroligt goda kakor. Miaria
Hur goda som helst.. :D