Kladdkaka Glutenfri

Tid: 20 minuter

En mycket god kladdkaka.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl mjölmix (finax)
  • 2-3 msk kakao
  • 1-2 tsk vaniljsocker
  • 50 g smör
  • Kokos
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 175 °. Smält smöret. Vispa äggen och sockret pösigt. Ta sedan lägg i mjölmixen, kakao och vaniljsockret, rör runt. Ta sedan det smälta smöret i degen, blanda om. Smörj formen och ta kokos runt formen. Gräddas i ugnen i ca 20 min.
    2. Gott att servera med vaniljsås. (Man kan också använda kokos i själva kakan)

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben