Kladdkaka med chili

Serverar: 8-10 portioner

Kladdkaka med smak av chili.

Ingredienser

  • 200 g smör eller margarin
  • 4 ägg
  • 4 dl Dansukker Mörkt Muscovadoråsocker
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk Dansukker vaniljsocker med äkta vanilj
  • 4 dl vetemjöl
  • 1/2 mycket fint hackad chili
  • Instruktioner

    1. Smält matfettet i en gryta på spisen. Rör därefter ner ägg, muscovadoråsocker, kakao, vaniljsocker, vetemjöl och chili. Häll smeten i smord och bröad form, 24 cm i diameter. Grädda i ca 25 minuter i 175°.
    2. Servera kladdkakan med lättvispad grädde och färska, frysta eller passerade bär.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben