Kladdkaka med chili

En god kladdkaka med lite hetta i.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 125 g smält smör
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 1 ½ tsk vaniljsocker
  • 1 msk Santa Maria cacao & chili
  • ½ finhackad röd chili
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.
    2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret. Hacka chilin, ta bort de vita fröna.
    3. Blanda mjöl, vaniljsocker, kakao och cacao/chilin. Blanda ner det i äggsmeten. TIllsätt det smälta smöret och den hackade chilin.
    4. Häll i smeten i formen och grädda i 25-30 min.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben