Knäck

Ingredienser

  • 2 dl grädde
  • 2 dl sirap
  • 2 dl socker
  • 50 g hackad mandel
  • 2 msk ströbröd
  • 1 krm bakpulver
  • Instruktioner

    Blanda grädde, sirap och socker låt koka i 25 minuter under ständig omrörning. För att testa om knäcken är klar, droppa ett par droppar i ett glas med kallt vatten, knäcken ska stelna. När knäcken är färdig, tillsätt mandel, ströbröd och bakpulver.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    10
    4.4
    100
    25

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Äppeltider!
    Vad vore hösten utan äppelkaka med vaniljsås? Att äpple dessutom är...

    Glass-för stora och små
    Numera är det en självklarhet att vi kan äta glass mest varje dag o...

    Gåslever och Sauternes
    I Frankrike ingår ofta ett glas Sauternes om man beställer gåslever...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben