Skär rabarbern i små bitar och lägg dem i botten på en ugnsfast form. Strö på lite socker. Smält smöret i en kastrull, häll i sirapen och grädden. Vispa ihop och dra kastrullen från plattan.
Blanda mjöl, havregryn, bakpulver och socker i en skål. Blanda ihop detta med kastrullröran. Bred smeten över rabarberna och grädda 25-30 minuter i 175 graders ugn eller tills ytan fått fin färg och ser knäckig ut.
MMMMMMMmmmmmmm supergott. Den godaste rabarberpaj jag någsin har ätit.
Jättegod varm med vispgrädde.Både syrligt och knäckigt söt med den svala vispgrädden, mums!
Mycket god paj serverade den med glass mums
Verkligen värt en 5! Godaste rabarberpajen jag ätit :-)
Den utan tvekan godaste rabarpajen jag någonsin stoppat i munnen! :) Tack för receptet!
Så himla god! Åt den ljummen med vaniljvisp, MUMS!!!!!
Supergod!!! Sparad i min kokbok och en given 5a!
Hela familjen instämmer i övriga kommentarer - den godaste paj vi någonsin ätit!!!!
Underbart god... Lätt att göra dessutom... En femma från mig...