Körsbärssylt med choklad

Låter himla gott!

Ingredienser

  • 1 kg körsbär eller bigarråer
  • 1 paket Dansukker Syltsocker 1+3
  • 1 msk citronsaft
  • 75 gram riven mörk choklad
  • 2 msk konjak, kan uteslutas
  • Instruktioner

    Skölj och kärna ur körsbären. Mixa eller finhacka bären. Blanda bärmassan, citronsaften och syltsockret i en gryta och koka i 4 minuter. Tag grytan från värmen och skumma noga. Blanda i chokladen och konjaken. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    brii 11 juli 2009

    den här marmeladen är fantastisk!! jag har gjor 3kg körsbär i år! baciusss brii ps. lägg i konjaken..den blir perferkt! ;)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben