Körsbärssylt med choklad

Tid: 30 minuter

Smaskigt god sylt!

Ingredienser

  • 1 kg körsbär eller bigarråer
  • 1 paket "Syltsocker 1+3 "
  • 1 msk citronsaft
  • 75 g riven mörk choklad
  • 2 msk konjak (kan uteslutas )
  • Instruktioner

    Skölj och kärna ur körsbären. Mixa eller finhacka bären. Blanda bärmassan, citronsaften och syltsockret i en gryta och koka i 4 minuter. Tag grytan från värmen och skumma noga. Blanda i chokladen och konjaken. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    brii 11 juli 2009

    jättegott! ;) baciusss brii

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben