Köttfärs med parmesan-LCHF

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Saltig köttfärs. LCHF-vänlig.

Ingredienser

  • 200 g nötfärs
  • 50 g parmesan
  • Skivad lök
  • Olivolja
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Fräs köttfärsen i lite olivolja och smör tills den blir genomstekt.
    2. Tillsätt löken och låt fräsa med en liten stund, så att löken behåller sin spänst.
    3. Tillsätt nästan all ost och rör om.
    4. Lägg upp på tallrik och strö över resten av osten. Ät och njut.
    5. Om man vill så kan man utesluta löken.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    tatinka 24 januari 2011

    Verkar i alla fall vara en del av er som gillar denna rätt. Brukar ni göra den annorlunda på nåt sätt?

    marie79 19 februari 2013

    Perfekt, behövde tipps på snabb mat att fixa och ta med på långa skoldagar. Detta ska testas. Har du inga mer kryddor?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben