Köttfärs med pepperoni

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Supergod köttfärs med lite extra sting

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 5-10 gröna turkiska pepperoni (ju fler ju starkare)
  • 1 tsk torkad chiliflingor alt. torkad harissa
  • 3 dl grädde
  • 2 msk ketchup
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • Instruktioner

    Lägg smör i en stekpanna och fräs löken. Tillsätt köttfärsen och stek den tills den är genomstekt. Nagga pepperonin och lägg i dom i pannan. Salta och peppra efter smak (tänk på att pepperonin är salt). Tillsätt ketchupen och chiliflingorna. Låt fräsa i några min. Tillsätt grädden, sänk värmen och låt det puttra i ca 15-20 min. Servera med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben