Köttfärsfrestelse

Gott beprövat recept

Ingredienser

  • 10 potatisar
  • 3 hg köttfärs
  • 2 lökar
  • 5 dl mjölk
  • 1½ dl grädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 3 msk senap
  • Instruktioner

    1. Skala och strimla potatisen (som till Janssons frestelse).
    2. Bryn köttfärsen (som köttfärssås) även den hackade löken.
    3. Smörj en form och varva potatis, köttfärs, lök och kryddor (efter smak).
    4. Blanda ca 5 dl mjölk och 1½ dl grädde, slå det över i formen så det nästan täcker.
    5. Grädda i ugnen i 200 grader tills potatisen är mjuk. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben