Köttfärsrisotto

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En riktigt god maträtt som alla som jag har bjudit denna på älskar. Jag serverar alltid detta med tzatziki.

Ingredienser

  • 1 lök
  • 1 msk curry
  • 5 hg köttfärs
  • 2 dl ris
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 1 pkt frysta gröna ärtor a' 125 g
  • 1 burk majskorn
  • 1 kryddmått peppar
  • ½ tsk salt
  • ½ röd paprika i tärningar
  • Instruktioner

    Fräs löken, bryn köttfärsen och strö över curryn. Salta och peppra. Häll i riset + buljong, låt koka under lock i 20 min. Tillsätt ärtor och majs och låt koka i ytterligare 5 min. Blanda i paprikan och servera med sallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Tutish 26 september 2009

    Fin och härlig risotto:) Mysiga smaker, allt måste ju inte vara så gripande komplicerat jämt!! Så tack för ett okomplicerat recept:) Full pott, jajemen..!:)

    LizzyElisabeth 20 september 2015

    Älskar denna maträtt.. Tyvärr går den inte hem hos barnen men jag äter den när dom är hos sin pappa = storkok.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben