Köttfärsrulle med fyllning

Serverar: 5 portioner

Tid: 1 timme

En god köttfärsrulle som bör avsmakas.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs älg, nöt eller blandfärs
  • salt- och vitlökspeppar
  • 2 msk senap (fransk)
  • 100 gr rökt skinka
  • 2 tomater
  • ost i skivor
  • oregano
  • 1 tsk salt
  • smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader Kavla ut köttfärsen mellan smörgåspapper till en rektangel. Salta och peppra Bred över senap och lägg på skinkskivorna. Hyvla över osten och lägg tomatskivorna på mitten. Strö på oregano och salt Rulla ihop som till en rulltårta. Lägg rullen på eldfast fat och klicka ut smör ovanpå
    2. Gratiner i ca 30-40 min

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben