Än är det inte försent att grilla. Vi grillar i stort sett året om!
4 portioner, 6.5 pts á person
Ingredienser
1 gul lök
500 g köttfärs
1/2 dl hackad persilja
1 ägg
2 msk chilisås
1 tsk oregano
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk olja
1 msk soja
1 burk Lätt créme fraiche vitlök och gräslök 10-11% (½ dl per person)
Blandade älgfärs med blandfärs (för att spetten inte skulle bli så torra) och kryddade med färska örtkryddor (oregano o basilika) och olivolja och vi tyckte att det var ett höjdar-recept vi fått som grundrecept! MVG! Lasse
Blandade älgfärs med blandfärs (för att spetten inte skulle bli så torra) och kryddade med färska örtkryddor (oregano o basilika) och olivolja och vi tyckte att det var ett höjdar-recept vi fått som grundrecept! MVG! Lasse
Gott, saftigt, jag lindade in rulladerna i stora myntablad från min trädgård. Här hos oss, i Italien, lindar vi ofta in i citronträdsblad, men eftersom myntan håller på att överta kontrollen på trädgården så fick de en chans.