Kokosfisk i tomatsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Världens enklaste fiskrecept som går fort att laga. Extra plus i kanten är att barnen älskar detta!

Ingredienser

  • 1 pkt vit fisk (800 g)
  • 5 dl krossade tomater
  • 2,5 dl creamy coconutmilk
  • 1 grönsaksbuljontärning
  • 1 dl finhackad dill
  • Ris till fyra personer
  • Instruktioner

    1. Blanda tomater, kokosmjölk, dill och buljontärning i en skål. Lägg fisken i en ugnsform och häll såsen över. Ställ in i ugen i 20-30 minuter i 175 grader, (Välj gärna varmluft)
    2. Går utmärkt att göra utan att tina fisken först.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben